Jazz og vin med Aspen Trio og Karl Erik Øvergård

Karl Erik Øvergård

HVOR: Låvbrua Selskapslokaler på Haugen gård, Kvål

NÅR: Fredag 4.juni kl 19:00

Kun konsert og vinkurs: 250,-

Konsert og vinkurs inkludert tapastallerken: 370,-

Billetter får du kjøpt her.

Komponist og gitarist Petter Berg Aspen har den siste tiden fått skrevet mye ny musikk, som nå endelig skal få se dagens lys ved hjelp av hans nye supertrio. Petters iver etter å utforske et bredt spekter av besetninger, komposisjonsmuligheter og sjangerbredde står sterkt i dette prosjektet, og musikken byr på fine og lekne melodier innpakket i store akkorder og arrangementer som lugger litt. Inspirert av blant andre Thom Yorke, Bill Frisell og Human Feel, byr bandet på musikk som sender lytteren til flere deler av følelsesspekteret.

Han har plukket musikere fra øverste hylle, og har denne kvelden med seg trommeslager Ingvald Vassbø og saksofonist Lauritz Skeidsvoll.

Sammen med vinimportør Karl Erik Øvergård fra Vini Veri får dere smake 4 viner som passer godt til noen av sesongens beste matvarer. Vi skal innom ulike druetyper, flere vinregioner og hvordan vin lages, fra jord til bord. Vini Veri er en liten vinimportør som samarbeider med 11 produsenter fra Italia, Frankrike og Spania. De importerer kvalitetsvin til det norske markedet under mottoet: «Ærlig vin for norske ganer». De leverer viner som er laget med fokus på bærekraftig produksjon.

Drikke og drikke fra vinkurset kan kjøpes i baren.

Aspen Trio

Arrangementet er i samarbeid med Smak og Opplev Melhus og Låvbrua Selskapslokale på Haugen gård.

Del i sosiale medier