Fredag 10.juni kl 19.00

Melhusquizen for voksne

Location: Låvbrua Selskapslokale på Haugen gård, Kvål.

TID: Fredag 10.juni kl 19.00

STED: Låvbrua Selskapslokale på Haugen gård, Kvål.

INNGANG: 150,- + avgift. Billetter kjøpes på melhuskulturen.no eller i døra (VIPPS)

Fredag kveld åpnes dørene på Låvbrua Selskapslokale på Haugen gård. Vi inviterer til Melhusquiz for voksne.

Til vanlig er Melhusquizen et lokalt DKS-tilbud til alle 7.trinnselever i Melhus kommune. I denne spennende konkurransen deltar alle klasser på 7. trinn i et interaktivt læringsforløp, hvor kulturhistorien blir høyaktuell. Opplegget skal åpne elevens nysgjerrighet for at historiske hendelser har betydning for mennesker i dag. Og vi skal gi elevene kjennskap til historien bak det samfunnet de vokser opp i.

Denne gangen får vi voksne bryne oss på tematikken.

Dørene åpner kl 19, og vi sparker i gang første quizrunde kl 20.

Kveldens quizmastere er Melhusquizens Frode Eggen og Kjell Andre Brevik.

Frode Eggen er skuespiller, improvisatør og klovn. For mange er han kjent som figuren Arnfinn Baksletten i reklamefilmer for Telenor. Han har jobbet med film, TV, teater, performance, dans og radio. Frode har vært tilknyttet Det Andre Teatret og er Norgesmester i Teatersport.

Kjell André Brevik er godt kjent for Sagaukas publikum. Siden 2015 har han vært prosjektleder for vandringer i kulturfestivalen, og gjennom aktiv natur- og kulturveiledning for alle aldersgrupper har han bidratt til å styrke båndene mellom lokalsamfunn, landskap, natur- og kulturarv. Som arkeolog har Kjell André deltatt på en rekke registrerings- og utgravningsprosjekt i Melhus. Antallet kjente kulturminner i et område har en tendens til å øke straks den entusiastiske valsøyfjordingen rykker inn, men kjernen i Kjell Andrés arbeid er alltid bevisstgjøring, kunnskapsformidling og folkeopplysning. Gjennom enkeltpersonforetaket Borger & Vandringer, tilbyr han omvisningstjenester, og til daglig er han å treffe på Melhus bibliotek.

Jovan Pavlovic er en av de mest ettertraktede akkordeonister i Norge i dag. Fjorårets «Bykunstner» kåret av Trondheim kommune blir med oss som musikalsk følge under denne Melhusquizen for voksne. Jovan Pavlovic har dyrket frem et unikt kunstnerisk uttrykk for trekkspillet gjennom en uvanlig kombinasjon av elementer fra jazz, klassisk og tradisjonell folkemusikk i sitt arbeid. Hans virtuositet har satt nye standarder for dagens trekkspillopptredener.

 

                             

 

 

Del i sosiale medier